24x7.lt
Tvarkome kosmetinę: svarbūs dalykai, kuriuos pamiršta dažna moterisKosmetinė – antras moters veidas. Joje slypi daugybė slaptų dalykėlių, be kurių moterys jaučiasi tarsi be rankų. Tačiau, jei norite būti gražios, sveikos, turite reguliariai tvarkyti kosmetinę ir keisti kosmetikos priemones. Atrodo, savaime suprantama, jog reikia reguliariai išsivalyti savo kosmetinę: ją susitvarkyti, išplauti šepetėlius, kempinėles, atsikratyti negaliojančių kosmetikos priemonių. Tačiau per skubėjimą kartais tai pamirštame.
daugiau
Veido joga padės atsikratyti raukšliųPastebėjote raukšlių akių kampučiuose, atsirado mimikos žymių prie lūpų? Tai tikrai nedžiugina, o priverčia mąstyti, kad teks peržengti kosmetologo kabineto slenkstį. Tačiau nebūtina kreipti į specialistus. Padėti sau galite ir pačios! Veido joga – tai pratimai, skirti veidui. Judindami, mankštindami, liesdami tam tikras veido vietas tonizuojate ir lyginate odą.
daugiau
12 naudingiausių aliejų plaukamsDaugelis nusivilia įvairiomis kosmetikos priemonėmis, skirtomis plaukams, kai nesulaukia žadėto rezultato. Neretai užuot tapę stipresni, žvilgantys, plaukai dar labiau nušiūra. Vertėtų mesti į šalį brangias kosmetikos priemones ir plaukus palepinti aliejais, kurie turi puikių savybių.
daugiau
Kokių grožio pamokų galime išmokti iš Marilyn MonroeHolivudo aktorė Marilyn Monroe neabejotinai yra viena gražiausių ir garsiausių visų laikų šviesiaplaukių. Net praėjus tiek laiko po jos mirties bandančiųjų ją kopijuoti – ne viena. Trumpi šviesūs plaukai, raudonos lūpos, apgamas ant skruosto – bene ryškiausi jos skiriamieji bruožai. Kokias grožio pamokas galime išmokti iš šios visų laikų gražuolės?
daugiau
Ką valgyti norint turėti skaisčią odą?Vasarą norisi turėti gražią ir skaisčią odą, tačiau tik nedaugelis žino, kad žarnyno sveikata ir tai, ką valgome, yra tiesiogiai susiję tarpusavyje. Valgykite maistą, kuriame gausu omega-3 riebalų ir flavonoidų. Abi maisto medžiagų grupės glaudžiai susijusios su kraujagyslių sveikata, o ši yra būtina, kad kraujas tinkamai patektų į odos ląsteles ir iš jų nutekėtų.
daugiau
Holivudo žvaigždžių dermatologo patarimai, jei norite turėti nepriekaištingą odąHaroldas Lanceris yra Holivudo įžymybių dermatologas. Į jo rankas atsiduoda Jennifer Lopez, Beyonce, Kim Kardashian, Scarlett Johansson ir kitos garsenybės. Jis yra sukūręs ne tik savo kosmetikos liniją, bet ir odos priežiūros metodą, vadinamą „Lancerio metodu“. Nors specialisto patarimai, iš pirmo žvilgsnio, visai paprasti, tikrai ne visada jų laikomės.
daugiau
Ženklai, rodantys, kad organizmas sensta per greitaiNors niekada nebebūsime tokie, kokie buvome vakar, visi norime išlikti jauni. Deja, kai kada senėjimo procesai pasireiškia kur kas anksčiau, nei mes norėtumėme. Į kokius ženklus reikėtų atkreipti dėmesį ir, juos pastebėjus, labiau pasirūpinti ne tik savo išvaizda, bet ir sveikata?
daugiau
Blakstienų grožį puoselėkite natūraliais būdaisTankios, ilgos ir riestos blakstienos – visų moterų svajonė. Tačiau ne visos nori jas prisiauginti, kaip dabar dažnai elgiamasi. Tos, kurios propaguoja natūralumą irgi nori tankių ir ilgų blakstienų. Verta išmėginti įvairius liaudyje giriamus metodus. Dažniausiai dėl silpnų, krentančių blakstienų esame pačios kaltos: jas aliname tušu, ne visada gerai nuvalome, o kai būname labai nepatenkintos jomis, prisiauginame dirbtines, o prie viso to dar ir gerai jų nepamaitiname.
daugiau
Odos priežiūros etapas, kurio nevalia praleistiRytai prie veidrodžio – dažno iš mūsų kasdienybė. Rodos, savo odos puoselėjimui laiko negailime. Visgi specialistai pastebi, jog neretai pamirštamas vienas svarbiausių odos priežiūros etapų ir primena, kad gražia bei sveika oda galima džiaugtis tik tada, jei kasdien ją rūpestingai valome.
daugiau
Odos priežiūros tendencija 2017 metais – duokite kelią probiotikamsKaip ir kiekvienoje industrijoje, kosmetologijos rinkoje egzistuoja savos kasmetinės tendencijos, kurioms įtaką daro mokslo inovacijos ir vartotojų poreikiai. Šioje nuolat užimtoje prastai besimaitinančioje visuomenėje ir užterštoje perpildytoje aplinkoje, kurioje ji gyvena, viena jautriausių temų tampa odos būklė bei būdai jai prižiūrėti.
daugiau
201 - 210 iš 794 Pirmas puslapis  Į ankstesnį puslapį  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  Į sekantį puslapį  Paskutinis puslapis 
 
Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos




Kontaktai
Skaitos kompiuterių servisas UAB
Farmacinių informacinių sistemų skyrius
K.Petrausko 19A, Kaunas
tel: (8~37) 330 220

vaistai.lt facebooke